Question & Answer

Odesk Test Answers "Excel 2003"

1. Question: What Function does the ‘Compare Side by Side With’ command on the window menu perform?
Answer: It allows you to scroll through two or more workbooks simultaneously


2. Question: Which of the following functions would return a value of 8?
Answer: round(8.4999,0)


3. Question: What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given bellow?
B1:27
B2:22
B3:28
B4:21
Answer: 0

Read more »

oDesk MS Excel 2010 Test Answer


01. Q: If you want to create a citation and fill in the source information later, you should:
Answer: a. insert a caption.

02. Q: To select vertical blocks of text, you would hold down which key while dragging the mouse?
Answer: b. Ctrl

03. Q: If I do not want the contents of one of my fields to automatically update, I would have to do which of the following?
Answer: c. Make the field hidden.

Read more »

oDesk Readiness Test Answers




Today I share you, How to pass oDesk Readiness test. Let’s Start.............................

Question No.1
Which of the following statements are correct about oDesk Fees?
Answer:
e. All of the above
Question No.2
How does feedback work on oDesk?
Answer:
e. All of the above
Question No.3
If you have not done so please download  and install the oDesk Team application……………
Answer:
a. Team Room

Read more »

Older Posts